Nyproduktion

Försäljning och uthyrning av modulära och permanenta byggnader:

Manskapsbodar: Vi producerar bl a manskapsbodar och platskontor av högsta klass till rimliga priser. Klicka här för att se en del av vårt urval av bodar: Manskapsbodar modeller

Övernattningsbyggnad 44 rum mm: Detta modulhus kan kombineras med övriga moduler i vårt sortiment nedan, även i flera plan. Välisolerad. Se exempel på vår standardlösning här: 44-rum 0.2 44-välutrustade och möblerade sovrum, stora gemensamma utrymmen enligt önskemål, tvättstuga, bastu mm.

Temporära skolbyggnader nedan S8510, fyra klassrum, WC/RWC mm. Kontakta oss för förslag att passa era behov.

 

Nedan bild på vår EVAK4 övernattningsbod:

EVAK4 3D

EVAK4 Bomodul för 1-4 personer. Fullutrustad med kök, bord med stolar, badrum med dusch, handfat, WC, VV-beredare. Sovrummet kan utrustas med 1-4 sängar och garderob.

Ett urval av våra personalbodar:

Evak moduleOMT6DW, OMT6DWK22


Studentlägenheter:

Kontakta oss för nyckelfärdig totallösning av högkvalitativa studentlägenheter, 1-500st. Permanent eller tidsbegränsad byggnation. Välj den typ av fasad som passar er, nedan har kunden valt underhållsfritt skivmaterial av plåt.


Vad är en prefabricerad byggnad?

Ett prefabricerat hus är byggt av moduler eller element med olika konstruktioner, färdiga för slutmontering. Med moduler menar man olika delar av huset färdiga med golv, tak och väggar, ofta färdiga rum. Ett element är en färdig vägg, tak eller golv. Ett prefabricerat hus byggs i stort sett färdigt på fabriken och levereras sedan till tomten i moduler eller i element. Det finns förstås många fördelar med den här typen av hus och det särskilt i Sverige där väder och vind kan kräva att man inte tar alltför lång tid på sig med bygget.

Montage

För att sätta ihop de olika delarna använder vi oss av mobilkran och duktiga hantverkare som monterar ihop väggar och tak på ett säkert sätt. Även om det här jobbet ser rätt avancerat ut så kan man säga att mer än 90% av husbygget blir klart på fabriken, i en byggriktig miljö.

Fördelar med att bygga i moduler eller element.

En av de främsta fördelarna med modulhuset är att bygget går snabbt. Då man sparar tid så sparar man även pengar. Om det skulle vara så att man vill få huset klart under vintern så kan man klara av detta utan att riskera förseningar på grund av oväder som annars ofta kan hända då man jobbar med lösvirkeshus som tar längre tid att sätta ihop. Modulhuset är smidigt att bygga och man kan lita på att tidsplaneringen går att hålla och att de material som anges i specifikationer är de som gäller då allting blir klart redan på fabriken. Material är samma eller likvärdigt med det som finns på den svenska marknaden, ofta t o m bättre när det gäller virkesval.

Tillverkningen

Tillverkningen sker inomhus under gynnsamma och kontrollerade förhållanden, där våra rutinerade blocksnickare arbetar i lag med totalansvar för produkten. En modul består av en trä- eller stålram, isolering, ång och vindspärr och eventuellt finish eller ytbehandling. Certifierade material och produktionsstyrning garanterar att du inte behöver oroa dig för valet av material eller produktionstekniken vid tillverkning av elementen. 

Enligt normerna för prefabricerade hus, använder vi hållfasthetssorterat trä- eller stålmaterial i våra moduler och element, som garanterar lång livslängd för konstruktionerna.

Som intressent eller köpare är man alltid välkommen att besöka den moderna fabriken.