Aktuellt

Hej och välkommen in till oss på Modulhuset!

Varför köpa en begagnad byggnad? Med dagens stigande priser på byggnadsmaterial är det både mycket lönsamt och energisparande att utgå från en begagnad prefabbyggnad. En viktig punkt är att utgå från byggnader i mycket bra skick, då krävs ofta endast en uppdatering av ytskikt mm. Se mer under fliken ”Begagnat”.

Se artikel i bl a Byggindustrin om behov av flyktingbostäder där vi medverkar: https://www.byggindustrin.se/affarer-och-samhalle/affarer-i-byggsektorn/modulhustillverkare-vi-blir-nedringda-just-nu/

Nyligen levererade  vi nytt platskontor till ett av Stockholms större byggprojekt. Det är specialanpassat för att passa kundens behov. Vi har gjort det extra energisnålt med både luftvärmepumpar och miniluft/luft-värmeväxlare vid ventilation. Kontakta oss för ett förslag som passar just era behov!


Vi har just tretton begagnade byggnader i toppskick färdiga för flytt, se mer under ”BEGAGNAT”, t ex dessa byggnader nedan:

Nya övernattningsbodar för t ex arbetsplatser, HABT22: HABT22 2.1

Vi har även fått in ett par begagnade skolbyggnader för omgående leverans, se mer under ”Begagnat”.

Nytillverkade TEMPORÄRA SKOLBYGGNADER, MANSKAPSBODAR, ÖVERNATTNINGSBODAR med korta leveranstider. Se mer under ”Nytillverkning” och kontakta oss gärna för mer info.

Vi har precis levererat två skolbyggnader om ca 900kvm styck till nöjda Nyköpings Kommun. Har ni snabba behov av temporära skolbyggnader, tveka inte att höra av er till oss. Vi brukar kunna lösa det mesta.

Svenska Turistförningen, STF, har köpt boendebyggnad med 60 fullutrustade enkelrum mm.

Vi har totallösning på nybyggnation av studentlägenheter. Kontakta oss för mer info.

Vi har just nu 5-6 skolbyggnader/kontor 350m2 – 1.500m2. För mer info, klicka på ”Begagnat” ovan eller kontakta oss.

Vi har 7st beg ”Bostadsriggar” (se bild ovan), 28 – 44 sovrum med eget badrum i varje, omklädningsrum, gemensamma utrymmen, bastu, tvättstuga mm. Se mer under Begagnat!

Vill ni få förstahandsinformation om nyinkomna, begagnade objekt innan vi lägger ut de till försäljning? Gå då in på ”Kontakt” och bifoga er e-mailadress. Märk med ”Sändlista”.