Aktuellt

Hej och välkomna in till oss på Modulhuset.

Passa på: vi har precis fått in ett femtiotal fina lägenhetsmoduler, välisolerade och brandklassade. Säljes i grupper om minimum fem.

Nyligen levererade  vi nytt platskontor till ett av Stockholms större byggprojekt. Det är specialanpassat för att passa kundens behov. Vi har gjort det extra energisnålt med både luftvärmepumpar och miniluft/luft-värmeväxlare vid ventilation. Kontakta oss för ett förslag som passar just era behov!


Vi har just tretton begagnade byggnader i toppskick färdiga för flytt, se mer under ”BEGAGNAT”, t ex dessa byggnader nedan:

Nya övernattningsbodar för t ex arbetsplatser, HABT22: HABT22 2.1

Vi har även fått in ett par begagnade skolbyggnader för omgående leverans, se mer under ”Begagnat”.

Nytillverkade TEMPORÄRA SKOLBYGGNADER, MANSKAPSBODAR, ÖVERNATTNINGSBODAR med korta leveranstider. Se mer under ”Nytillverkning” och kontakta oss gärna för mer info.

Vi har precis levererat två skolbyggnader om ca 900kvm styck till nöjda Nyköpings Kommun. Har ni snabba behov av temporära skolbyggnader, tveka inte att höra av er till oss. Vi brukar kunna lösa det mesta.

Svenska Turistförningen, STF, har köpt boendebyggnad med 60 fullutrustade enkelrum mm.

Vi har totallösning på nybyggnation av studentlägenheter. Kontakta oss för mer info.

Vi har just nu 5-6 skolbyggnader/kontor 350m2 – 1.500m2. För mer info, klicka på ”Begagnat” ovan eller kontakta oss.

Vi har 7st beg ”Bostadsriggar” (se bild ovan), 28 – 44 sovrum med eget badrum i varje, omklädningsrum, gemensamma utrymmen, bastu, tvättstuga mm. Se mer under Begagnat!

Vill ni få förstahandsinformation om nyinkomna, begagnade objekt innan vi lägger ut de till försäljning? Gå då in på ”Kontakt” och bifoga er e-mailadress. Märk med ”Sändlista”.